Dancing queen

Jag tänkte att jag skulle rensa kameran så att den är fit for fight i Madrid sen och då hittade jag denna filmen på min kusin. Hon är bara för söt! :D

En blivande popstjärna ;)

Au revoir

Buhu nu har tre av mina fina vänner åkt till Paris vilket betyder att jag inte kommer träffa dem på fyra månader! :( Inte så jättekul det inte... Sa i alla fall hejdå till dem i morse på tågstationen innan de hoppade på tåget vilket blev hyfsat sorgligt. Ha det bäst nu tjejer, saknar er redan!
Här kommer lite bilder på de blivande fransyskorna. :)

Jag och Linn med Eiffeltornet i bakgrunden, passande nu liksom när vi är inne på Paristemat

Och en bild på mig tillsammans med mina snyggingar Bella och Julle, vem kan motstå dessa läckerbitar? ;)

Long day

Idag var det tävlingsdags igen, sista tävlingen innan jag åker till Madrid. Det fina vädret som utlovades kom aldrig och istället bestod dagen i princip av åska och regn. Som de flesta kanske vet är ju inte golfbanan den ultimata platsen att vara på när det åskar, att hålla i ett metallföremål på ett öppet fält med ett paraply över huvudet är ju lite som att be blixten slå ned i en. ;)
En lång dag på golfbanan blev det i alla fall med tanke på att de fick avbryta spelet två gånger på grund av åskan. Efter drygt nio timmar kunde man äntligen packa ihop och bege sig hemåt och då kan jag tillägga att vi endast spelade 18 hål istället för 27 hål som planerat. Resultatet blev väl helt okej med tanke på omständigheterna men jag är ändå inte helt nöjd, blir nästan aldrig det, men en fjärde plats blev det i alla fall.
Jag kommer nog att sakna golfen ganska mycket när jag är i Madrid för jag tycker det är så jäkla roligt, hade ju knappast tillbringat nio timmar i ösregn på golfbanan om det inte hade varit fallet. Men los clubos får i alla fall följa med mig till Madrid så får jag väl se om jag kan trycka in lite golf i mitt antagligen fullspäckade schema. :)


Rihanna

Igår bokade man biljetter till Rihanna konserten i Madrid i december, fett kul kommer det bli. :) Även fast jag inte är ett lika stort fan som min kära vän Linnea tycker jag att hon är grym ändå. Det är ju ett tag kvar till konserten så fram till dess får jag lyssna mucho mucho på hennes låtar så att jag kan alla texter utantill och kan sjunga med, blir ju så mycket roligare då ;)


10 days to go

Idag har jag spenderat ovanligt mycket tid i skolan, från 8.10 till (håll i er nu) 13.15! ;) Har däremot bara haft två lektioner, matte och español och sen så hade ju schemaläggaren lyckats trycka in en fet håla mellan dessa två lektioner också.
Var i alla fall i stan med mamma efter skolan och inhandlade lite nödvändigheter, bland annat present till värdfamiljen, huvudvärkstabletter (och andra medikament för den delen, men antar att ni inte är så intresserade av att höra hela listan), smink och pyjamas.
Kvällen avslutades sedan på golfbanan, trevligt som alltid! :)

Vi köpte även det här örngottet som mamma tyckte skulle pryda min kudde i Madrid. ;)

I'll be missing you

Idag åkte ungefär hälften av klassen till London för att spendera de närmsta fyra månader där. Jag och mina kära vänner träffades därför i morse för att käka frukost på Regnbågen och sedan säga hejdå till fina Linnea som nu har gett sig av till London. Det var inget roligt att behöva säga hejdå och man kan väl säga att det blev en del tårar. Lär väl antagligen bli mer av det under den närmsta tiden med tanke på att det är många man ska säga hejdå till innan man åker.

Kommer sakna dig


Libro sobre Madrid

När mamma var och handlade innan hittade hon en bok om Madrid som hon köpte. Ganska bra verkar den vara faktiskt och den kostade ju ingen förmögenhet heller, 39 kr för att vara exakt ;)


Titta vad jag hittade på en av sidorna i boken, info om klubben Kapital som mina kära Madrid-kompisar har tjatat om sedan jag bestämde mig för att åka till Madrid ;)

Flygbiljetterna till Madrid

För en liten stund sedan kom jag hem från skolan, hade inga lektioner idag heller utan vi skulle bara få våra flygbiljetter som skolan har fixat. Klockan 9.25 den 4 september åker vi från Köpenhamn och mellanlandar i Frankfurt för att sedan dra vidare till Madrid :D
Drygt två veckor kvar nu alltså! Det ska bli riktigt kul att äntligen komma iväg, har ju ändå väntat på detta sedan jag sökte till gymnasiet vilket var för ungefär ett och ett halvt år sedan.

Framme på Barajas airport kl. 14.25

Back to school

Jaha då har man avklarat första skoldagen, vet dock inte om en lektion på två timmar där vi endast pratade om hur vi hade spenderat lovet räknas som skoldag ;). Dagen har annars varit mycket trevlig, har bland annat fikat med fina vänner på Fribergs vilket var mysigt som alltid. :)
Sen blir man ju också lite småglad när man hör alla andra klaga över hur dåliga deras scheman är medan man själv kollar på sitt eget schema och ser att det är i princip tomt. I morgon är det faktiskt det, tomt alltså och då ska dagen (och även hela helgen för den delen) istället spenderas på en golfbana i Linköping där jag ska spela JSM Lag, skoj skoj. :)
Nu ska jag fortsätta njuta av min ledighet, lika bra att passa på liksom för det kommer nog inte bli mycket av det i Madrid...

Och här bjuder jag på en liten golfbild på mig

Schema

Som ni kanske har förstått åker jag till Madrid om cirka tre veckor, närmare bestämt den 4 september (har nämnt det ett antal gånger nu känner jag) men jag börjar skolan redan på torsdag precis som alla andra. Dock kommer mina två veckor på Sannarp inte vara speciellt intensiva, kommer typ bara ha matte, gympa och spanska. Det känns rätt bra att få ha lite spanskalektioner innan vi åker till Madrid med tanke på att man kommer behöva kommunicera en hel del på spanska. Har inte snackat så överdrivet mycket spanska under sommarlovet heller och därför kan minnet behövas friskas upp en del ;)


Här är schemat för dessa två veckor, kommer typ ha 2-3 lektioner/dag och sovmorgon nästan varje dag. Gött med en mjukstart :)

Goodbye summer

Jaha då kan vi väl konstatera att sommaren är över. Kom hem från stan för en stund sen och det är riktigt sånt titta-på-film-och-vara-inne-hela-dagen väder vilket tyder på att hösten är påväg. BLÄ! Gött att man sticker till Madrid under Sveriges absolut tråkigaste årstid! :D


Vädret i Madrid, över 30 grader och sol, jag tänker inte klaga ;)

Photoshoot

Gårdagen spenderades först i stan och därefter hos Linnea för att ta lite bilder till Linneornas bloggar. Fina bilder blev det med min kickass kamera så nu jäklar ska det bloggas ;)

Här är ett fåtal av alla de bilderna vi tog :)


Primero

Nu är det lite mindre än en månad kvar tills jag bosätter mig i Madrid i nästan fyra månader så därför tänkte jag att det var dags att skaffa en blogg så att jag kan hålla alla er som har oturen att inte få följa med mig uppdaterade om vad som händer i mitt liv.

I Madrid bor jag hos en värdfamilj, pluggar på Skandinaviska Skolan och har förhoppningsvis riktigt roligt! :D Den 4 september åker jag och framtill dess kommer jag antagligen att uppdatera lite om förberedelserna inför resan.

 

See you soon ;)


RSS 2.0