El museo del Prado med mera

Idag var det dags för en liten dagsutflykt med skolan igen, alltid lika trevligt! Åkte hemifrån med Renfen vid 11 så vi fick en rejäl sovmorgon men duktig som man är gick man istället upp lite tidigare för att plugga, vilket också medförde att man kunde stanna kvar i Madrid när skoldagen var slut.
Kollade i alla fall på två museer, Caixa Forum och El museo del Prado, var väl typ så roligt som det kan bli att gå på museum vilket enligt mig inte är överdrivet kul. Meeen jag klagar inte, det är mycket bättre att få spendera hela dagen i Madrid än att sitta i skolbänken.
Var ju alltså som sagt också kvar i Madrid efter skolan där vi checkade lite affärer och så. Älskar Madrid men dock förstår jag inte varför affärerna, gatorna, caféerna osv. redan har börjat julpynta, vart man än vände sig så stod det antingen en jultomte eller snögubbe och tittade på än. Okej, där kanske jag överdrev lite men ni fattar grejen, Starbucks har liksom bytt ut sina vanliga muggar mot julmuggar och lagt till nya kakor i sortimentet som alla heter något med Navidad. Hur orkar de? Det är liksom inte ens december än... En positiv grej med julpyntandet var att Sephora hade massa asnajs julerbjudanden och bjöd på dricka i affären. :)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Åhh vilken charmig bild på mej fanny...

2011-11-18 @ 14:20:21
URL: http://linneabrink.blogg.se/
Postat av: michelle

Jättekul!

besök gärna min blogg

2011-11-18 @ 19:03:25
URL: http://moofies.blogg.se/
Postat av: johanna<3

fin blogg;)

2011-11-18 @ 21:09:46
URL: http://johannaxxxxx.blogg.se/
Postat av: Anneli

Anmäl dig i Veckans Blogg!:D

Jag lottar ut 3 nya vinnare på Söndag!

Vinnarna kommer synas i alla inlägg jag gör i en hel vecka!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/november/veckans-blogg.html#comment

2011-11-18 @ 21:16:06
URL: http://anneliih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0